Språk:  English  Norsk  

PC Hjelp

Trenger du data reparasjon, reparasjon av telefon eller data skjerm, hjelp med hardware/programvar-installasjon?

Outpost-IT PC Hjelp er en rimelig data reparatør/leverandør i Salangen. Du kan sjekke prisene på data reparasjoner hos de fleste data reparatører, men du vil finne at vi har super priser! Våre medarbeidere har lang erfaring og vi yter maksimalt service. Alle PC reparasjoner fra 350 kr/time, minimum beløpet er 200kr.

Vi er åpen fra kl 10 til 17(14) fra mandag til lørdag, eller etter avtaler. Når vi er åpen, trenger du ikke avtaler, du kan bare stikke innom. Vi også ta hjemme avtaler, kontakt oss hvis du ønsker dette.

Hva kan vi gjøre for deg:
* Vi løser ca. 90 % av data problemene innen en time.
* Ved å stille deg meget enkle spørsmål, vil våre teknikere vite nøyaktig hva som er problemet med din data maskin og utfører reparasjonen utfra dette.
* Skulle du ikke kunne svare på spørsmålene, frykt ikke, vi skal nok greie å løse problemene alikevel.
* Laveste pris for fikse data maskin er 200 kr. Slik at den total prisen for å reparere data maskinen skal ikke overstige maksimum på avtaler, så skal vi kontakte deg.Vi prøve å løser alle problemer med datamaskinen din.

PC og laptop reparasjon, Data gjenhenting og nettverk: Outpost IT - PC Hjelp er ditt første valg for reperasjon av bærbare og stasjonare PC-er, gjenoppretting av data, opsett av nettverket, eller bygning av data. Vi er et profesjonellt servicesenter, PC og nettverstjenester er alt vi gjør - hver dag. Som et resultat kan vi løse ditt problem raskt, i tide og til en rimelig pris.

VĂĄr bakgrunn:
Outpost IT - PC Hjelp har spesialister og vi kan gi komplett service og kvalitet på datamaskiner, stasjonare som bærbare. Våre teknikere er profesjonellt og har erfaring i å feilsøke og reparere omtrent alle merke PCer, bærbare data maskiner, inkludert Dell, Apple, IBM, HP, Compaq, Dell, Fujitsu Siemens, Gateway, E-Machines, Sony, Toshiba, Acer, Micron, NEC og mange flere, inkludert relaterte produkter.

Outpost IT - PC Hjelp hjelpe med installasjon av maskinvare, minne (RAM), harddisker, prosessorer, hovedkort, lydkort, skjermkort, strømforsyning, nettverkskort (kabel eller trådløs), Kabinetter, diskettstasjoner, Optiske enheter, m.m. PC Reparasjon, Laptop Reparasjon, Servere oppgraderinger, fjerning av virus, spyware, innhenting/fjerning av Passord, operativsystemer, Data Recovery, Hard Drive gjenoppretting & Sikkerhetskopi løsninger, SSD kopiering osv.

Noen systemer krever deler som ikke er tilgjengelig lenger, eller komponenter som er overflatemonterte chips som ikke kan skiftes. Outpost IT - PC Hjelp reparerer om lag 95% av de bærbare pc som kommer inn til tjeneste. Men er det noen bærbare maskiner hvor vi må erstatte en viktig komponent i stedet for å reparere den på grunn av at en del ikke er tilgjengelig eller på grunn av omfattende skader på enheten (eller skader utover reparasjon). Dette kan fåre til at prisen på reparasjon går utover en rimelig pris. I denne situasjonen anbefaler vi at du vurderer å erstatte den bærbare PCen i stedet for at den repareres.